Uusimmat kuvat

6._karhujahti_2018
5._karhujahti_2018
4._karhujahti_2018
3._karhujahti_2018

PÄIVITÄ YHTEYSTIETOSI

Muistithan ilmoittaa muuttuneen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron seuran sihteerille, jotta saat ajantasaista tietoa ja mm. Jahti-lehden.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:674286 kpl

Majan isäntä

Leo Laakkonen
laakkonen.leo013@
gmail.com
Puh: 0400-168701

Uutiset

29.2.2012Jätteiden lajittelu ja majan siisteysLue lisää »2.5.2018Korpiselän osakaskunnan pyydysmerkitLue lisää »24.2.2013Muista katsoa tulevat tapahtumat kalenterista!Lue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät nykyisistä kotisivuista?

Näytä vanhat kyselyt »

Kotisivujen ylläpito

Kommentteja kotisivuista voit lähettää ylläpitäjälle lomakkeella linkkisivuston kautta.

Tietoja majasta

 

erala_sisakuva.jpgErälän metsästysmaja tarjoaa hyvät puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyse sitten merkkipäivästä, pikkujouluista, kastetilaisuudesta, hääjuhlasta taikka muistotilaisuudesta. Tilat soveltuvat myös erikokoisten ryhmien kokous- ja kurssitilaksi. Pienten ryhmien on myös mahdollista yöpyä tiloissa.

 

 

 

 

erala_takka.jpgTilaisuuksien järjestäminen onnistuu läpi vuoden. Majassa on kunnallistekniikka, sähkölämmitys ja tunnelmaa luomassa 2 takkaa.

 

 

 

 

 

keittio.jpgMajan salissa on tilat 80 henkilölle. Tilavassakeittiössä on kylmälaitteet, hella, kahvinkeitin, mikro ja teollisuusastianpesukone sekä täydellinen astiasto.

 

 

 

 

 

 

sauna.jpgSaunailtojen järjestäminen kokousten ja koulutus- sekä muiden tilaisuuksien yhteydessä on mahdollista. 

 

tulisija.jpg

 

 

 

 

 

nylkyvaja.jpg

Nylkyvaja ja kylmiö tarjoaa mahdollisuuden riistan käsittelyyn ja säilytykseen niin seuran omille jäsenille kuin muillekin metsästäjille.