Uusimmat kuvat

6._karhujahti_2018
5._karhujahti_2018
4._karhujahti_2018
3._karhujahti_2018

PÄIVITÄ YHTEYSTIETOSI

Muistithan ilmoittaa muuttuneen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron seuran sihteerille, jotta saat ajantasaista tietoa ja mm. Jahti-lehden.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:674266 kpl

Majan isäntä

Leo Laakkonen
laakkonen.leo013@
gmail.com
Puh: 0400-168701

Uutiset

29.2.2012Jätteiden lajittelu ja majan siisteysLue lisää »2.5.2018Korpiselän osakaskunnan pyydysmerkitLue lisää »24.2.2013Muista katsoa tulevat tapahtumat kalenterista!Lue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät nykyisistä kotisivuista?

Näytä vanhat kyselyt »

Kotisivujen ylläpito

Kommentteja kotisivuista voit lähettää ylläpitäjälle lomakkeella linkkisivuston kautta.

Metsästyksestä Hoilolan alueella

Itärajan läheisyys luo omat erityispiirteensä Hoilolan metsästysalueelle. Metsästysalueiden ulottuminen rajavyöhykkeelle ja rajavyöhykkeellä liikkuminen luovat omat säännöksensä. Itänaapurin rauhalliset lähes koskemattomat maastot luovat myös Suomen puolelle monipuolisen riistakannan, eläimet kun eivät passista ja tulliasemista kovin piittaa.

Alueella on erinomainen karhukanta ja jopa liiankin tiheä ilveskanta susia unohtamatta. Suurriistan metsästyksen suhteen hirvikanta on vakaa erityisesti kesäaikana.

Mahdollisuudet jäniksen ja metsäkanalintujen metsästykseen ovat hyvät, vaikkakin rehevät maastot eivät ehkä olekaan aivan parhaat seisovalla koiralla tapahtuvaan metsästykseen.

Lisäksi alueella asustelee kaksi ahmaa ja vierailevina tähtinä aina vuosittain villisikoja ja kauriitakin.

Metsästysalueita seuralla on vajaat 6000 hehtaaria suurristan metsästykseen ja noin 5000 hehtaaria pienriistan metsästykseen. Pääasiassa maat ovat yksityisten maanomistajien maita.

Runsas ja monipuolinen riistakanta sekä kohtuullisen laaja alue luo omat haasteet menestyksekkäälle riistanhoidolle, jota seurassa harrastetaan johdonmukaisesti.

 

Vieraat ovat tervetulleita jahteihin.
Katso tästä vieraslupa-asiaa tiivistettynä.